Rejsetips:
Thailand med børn

Hvide, smukke og børnevenlige badestrande. Roligt, klart og turkisfarvet badevand. Det står ofte på ønskelisten, når vi snakker ferie. De fleste børn elsker badeferier. Thailand er et kendt ferieparadis. Hvert år tager mange børnefamilier den lange rejse til Thailand for at opleve dette eventyrlige land med en spændende kultur og enestående natur. Vi har her samlet nogle rejsetips til dig, der skal til Thailand med børn.

   

1. Tjek klimaet inden du bestiller rejsen

I Thailand er det varmt hele året rundt, men klimaet er forskelligt i nord og syd, så tjek klimaet de steder, hvor du gerne vil hen. I den nord- og nordøstlige del er der tropisk savanneklima med større temperaturudsving. I den syd- og sydøstlige del er der tropisk monsunklima med mere ensartet temperatur.

Omkring starten af maj begynder regntiden i Thailand, og den slutter omkring starten af november. September er som regel den vådeste måned. Især det nord- og nordøstlige Thailand får store mængder regn i september. I oktober og november kan der ofte forekomme kraftig vind.

I bjergrige områder kan temperaturen komme ned under frysepunktet om natten. Her er det vigtigt også at have varmt tøj med. Det gælder også i december og januar, hvor det kan blive koldt om aftenen og natten.

Rejser I til Thailand i perioden fra november til februar er vejret generelt varmt og tørt. Fra februar til maj bliver det meget varmt og tørt.

   

2. Lav en kombinationsrejse

Thailand ligger langt væk fra Danmark. Rejsetiden er derfor meget lang. Del rejsen op og planlæg en mellemlanding i fx Dubai. Book gerne 1-2 overnatninger, inden I rejser videre til jeres endelige rejsedestination.

   

3. Køb myggespray, stift og kløestillende middel

Myggestik eller insektbid kan næsten drive en til vanvid. De kan forstyrre ens nattesøvn og være belastende for især små og mindre børn. Der kan også nemt gå infektion i sårene. Køb derfor en myggespray eller insektspray og/eller en myggestift til at afskrække insekterne med samt sårskyl og eventuelt plaster. Sørg også for at have et kløestillende middel til at behandle stik eller bid med.

   

4. Se Thailand med bus

I Thailand er den offentlige transport god og stabil. Der er gode muligheder for at rejse med bus og se landet. Der er også minibusser, der kører populære ruter for netop turister. I Thailand er de meget venlige, hjælpsomme og elsker børn, så vær ikke bange for at bevæge jer ud på egen hånd.

   

5. Drik aldrig vandet fra hanen

I Danmark er vi heldige at have et fantastisk drikkevand direkte fra vandhanen. I mange andre lande kan du ligeledes drikke vandet fra hanen, men ofte lyder rådet, at det er bedre at købe vand på flaske. I Thailand er bakteriefloraen anderledes, og det er et must at købe vand på flasker. Drik aldrig vandet direkte fra hanen. For en sikkerheds skyld er det en god idé at tage forbi apoteket og købe piller mod dårlig mave. Fortæl, at I skal til Thailand.

    

6. Masser af solcreme og kølende creme

Rejsen til Thailand handler for mange om at komme til eksotiske badestrande. Vi ønsker sol og sommer. Thailand opfylder alle drømmene og måske mere til. Mange, der tager til Thailand, er væk i længere tid, fordi rejsen er lang. Solen skinner fra morgen til aften, så det er vigtigt at have masser af solcreme og noget kølende creme fx Aloe Vera gel til om aftenen, hvis huden har fået for meget sol. Beskyt altid solskoldet hud med tøj.

7. Tag redningsvest med til de små børn

Har I planlagt at sejle meget på jeres rejse i Thailand, er det en god idé at tage redningsveste med, hvis I har små børn. De fleste både har kun redningsveste til voksne.

   

Og endeligt, husk en god rejseforsikring inden afrejse - god fornøjelse!

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.