I Australien mødes menneskeskabte og naturlige vidundere!

På den anden side af jorden ligger der et land fuld af eventyr. Fra nogle af de ældste hulemalerier i verden til Utzons berømte operahus så byder Australien på noget af det bedste mennesket kan præstere. Og ikke nok med det, så kan du også møde masser af imponerende naturfænomener og et helt særligt dyreliv på kontinentet down-under.

   

En kulturel skattekiste

Før Australien blev en del af Commonwealth, var kontinentet beboet af den ældste nulevende befolkningsgruppe i verden, nemlig det oprindelige folk, aboriginerne, som menes at have befundet sig i landet siden 50.000 år før vores tidsregning. De udgør nu kun ca 3% af befolkningen men de har holdt fast i deres traditioner, musik og viden. Lær mere om dem på en guidet tur igennem Daintree National Park på den nord-østlige kyst, eller besøg de 25.000 år gamle hulemalerier Bradshaw malerierne som er fundet i Kimberly regionen i nord-vest.

Landet byder også på mere moderne oplevelser. Storbyen Sydney er en summende metropol der tilbyder oplevelser for enhver smag. Et besøg i New South Wales’ hovedstad ville ikke være fuldendt uden at se Sydneys operahus. Man kan nyde Jørgen Utzons arkitektoniske mesterværk udefra eller købe billet til en af de mange forestillinger: klassiske eller moderne koncerter, ballet, stand-up eller teater. Kombiner en shoppingtur med en historisk oplevelse i Queen Victoria Building fra 1890’erne; her kan man nyde en enestående historisk bygning imens man shopper modetøj, smykker og souvenirs. Og trænger man til at hvile benene, er der masser af hyggelige caféer og restauranter under samme tag.

Australien er et multikulturelt samfund fuld af venlige og gæstfri mennesker. Og fordi her tales engelsk, er kommunikationen, for de fleste danskere, ligetil.

   

Naturoplevelser uden sidestykke

Great Barrier Reef i Queensland er nok Australiens mest berømte naturattraktion. Det er verdens største koralrevsystem og i sandhed et af verdens vidundere. På en turbåd, i kajak eller med snorkel under vandoverfladen kan du udforske den enorme biodiversitet som revet indeholder. Store havskildpadder, farverige tropefisk og koraller vil føre dig til en helt anden verden.

Kontinentets placering midt i det Indiske Ocean har også beriget Australien med de mest vidunderlige strande. Man kan bruge dage – måske endda uger på at dase i sandet og boltre sig i de klare blå bølger. Husk at beskytte jer selv, og ikke mindst børn, imod solens stråler, og sørg for at drikke masser af vand i varmen.

Det er også altid en god idé at få de anbefalede vaccinationer inden I rejser hjemmefra, især hvis Australien er ét af flere stop på turen. Når først de og rejseforsikringen er på plads, så kan I roligt tage ud opleve vandfald, bjerge og regnskove og møde kænguruer, koalabjørne og hajer i nogle af landets mange nationalparker.

Rigtig god og rejse!

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

  

      < Sund mad på rejsen

   

Thailand >

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.