Disse fire byer er bestemt et besøg værd den kommende sommer

Når mange tænker på sommerferien, er det ofte en strandferie med en cocktail i hånden eller afslapning i sommerhuset. Det behøver dog ikke altid være sådan. Der er også meget at opleve i byerne i sommermånederne. Nedenfor finder du en liste med fire byer, der på hver sin måde er et besøg værd den kommende sommer.

   

1. Et godt glas vin i Porto

Nyder du et godt glas vin i historiske omgivelser? Så er Porto lige noget for dig. Denne portugisiske perle ved atlanterhavskysten er et mekka for enhver der værdsætter autenticitet og kultur. Smalle gader, smukke monumenter og en overflod af kultur gør Porto til et spændende og yderst behageligt sted at besøge.

   

2. Solskin i Valencia

Med sit fremragende klima er Valencia stedet at være for rejsende, der kan lide at komme solbrune hjem fra ferien. Denne by på den spanske østkyst tilbyder den perfekte blanding af gammelt og nyt.  Du kan også nyde en lækker paella eller andre specialiteter på en af de mange restauranter.

  

3. Hold øje med New York

Drag lidt længere hjemmefra og tag til New York City. Denne by behøver ingen introduktion, og har noget for enhver rejsende. Book din flybillet og se med egne øjne, i New York City falder du over den ene overraskelse efter den anden, hvad enten det er kultur, shopping eller livet i byens mange parker. Sommerferien har aldrig været så spændende.

   

4. Overkommelighed i Riga

Har du et stramt budget? Intet problem. I Riga kan du opleve en smule af sammenstødet mellem den sovjetiske fortid og lettiske nutid. Byen er stadig relativt ukendt for turister, så helt sikkert en spændende destination at udforske i sommerferien.

   

Rigtig god rejse!

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.