Thailand - et rejseeventyr du aldrig glemmer

Danmark er et dejligt land. Men selvom vi har en smuk natur og varme mennesker, drømmer mange danskere sig væk til eksotiske steder under varmere himmelstrøg i de lange vintermåneder. Steder hvor der er grønne palmer, hvide sandstrande og krystalklart hav. For mange er Thailand det endegyldige svar på denne drøm.

Thailand er et af de mest populære rejsemål
Drømmer du også om en spændende tur til Thailand? Det er der mange, der gør. Thailand er et af de mest populære feriemål herhjemme. Hvert år rejser mange tusinde danskere til "Smilets land" - og de kommer sjældent skuffede hjem. De vigtigste turistmål er Pattaya, Phuket, Hua Hin, Chiang Mai og hovedstaden Bangkok.

Få fantastiske naturoplevelser i den thailandske natur
Naturelskere kan i løbet af deres rejse gennem Thailand få mange fantastiske naturoplevelser. Deltag fx i en trek gennem de thailandske bjerge, mød venlige bjergstammer eller tag en eventyrlig vandretur gennem den thailandske jungle. Eller hvad med en dukkert i det azurblå hav? Overalt kan du følge dykkerkurser og dyrke forskellige former for vandsport.

Oplev flotte lotusblomster i april og maj måned
Thailand er også kendt for deres eventyrlige søer med lotusblomster. Du kan se flotte lotusblomster (åkander) ved Thali Noi, Phattalung. Her ligger en meget stor sø, hvor der vokser rigtig mange lotusblomster. Det er muligt at sejle i små både på søen og se lotusblomsterne tæt på. Det er kun sidst i april og maj måned, at du kan opleve dette fantastiske syn.

Spændende tropeland med monarki
Thailand har aldrig været koloniseret og adskiller sig derved fra andre lande i Sydøstasien. Thailand har et konstitutionelt monarki og et parlament, og de er meget glade for deres konge. Landet er i areal på størrelse med Spanien. Thailand ligger i troperne, så der er varmt hele året rundt.

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

Besøg storbyen Bangkok, Venice of the East
En rejse til Thailand kan også omfatte et besøg i den travle hovedstad Bangkok (Krung Thep). Det er pulserende storby i kraftig vækst. Byen ligger på østsiden af floden Chao Phraya. Bangkok har et tropisk klima og har ry for at være byen med verdens højeste gennemsnitstemperatur. Har du aldrig oplevet en storby før, vil du uden tvivl få en oplevelse for livet.

Du kan se op på de mange skyskrabere, finde autentiske kvarterer, farverige markeder, utallige templer og opleve det typiske thailandske trafikkaos fra en tuk-tuk. Du kan også prøve at undgå folkemængderne med en vandtaxa og tage på opdagelse i de såkaldte klongs eller khlongs (kanaler). Bangkok bliver på grund af kanalerne også kaldt Venice of the East. Natteravne kan dykke ned i det berømte og berygtede natteliv i Bangkok og i dagtimerne lade op i en af ​​de mange massageklinikker.

Udforsk det kulinariske Thailand
Maden i Thailand er en hel kultur i sig selv. Det thailandske køkken er kendetegnet ved at være varieret, sundt og fedtfattigt. Karry, karrypasta, chili, lime, hvidløg, citrongræs, ingefær og fiskesauce bruges i rigt omfang i thailandske madopskrifter.

Mange danskere er rigtig glade for thailandsk mad. En rejse til Thailand indbefatter derfor også mange dejlige kulinariske oplevelser. Det er nemt at finde spændende restauranter og markeder med mange forskellige madboder med typiske thailandske retter.
På gaden er lækker thaimad som pad thai (thailandsk klassiker bestående af stegte nudler med rejer, kylling eller svinekød) eller tom yum kung (populær rejesuppe med citrongræs) altid på tilbud. Som Tam, en krydret salat af papaya, er et absolut must for alle, der ønsker at smage en autentisk thailandsk delikatesse.

Bon appetit, og rigtig god tur!

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.