Forår i Paris?
6 seværdigheder du ikke bør gå glip af.

Paris er den perfekte destination for en storbyferie uanset sæsonen. Helt særligt fremstår den romantiske hovedstad dog i foråret. Kunst og kultur, historie og nostalgi, gastronomi og shopping – Paris har det hele. Går du også med tanker om en storbyweekend? Vi har samlet en række tips til steder du ikke bør gå glip af.

Paris for begyndere: 6 must-sees
Er det din første tur til Paris? Så er en bustur eller sejltur på Seinen den ideelle start. Her kan du danne dig et overblik over storbyen, og lokalisere de 6 seværdigheder beskrevet nedenfor.

Eiffeltårnet: En af de mest besøgte turistattraktioner i Europa, og Paris' ultimative vartegn. Det smukke tårn er helt sikkert et besøg værd, og har fra toppen en betagende udsigt over byen.

Notre Dame: Flere vigtige historiske begivenheder har fundet sted i den berømte gotiske kirke midt i Paris, bl.a. kroningen af Napoleon og kanoniseringen af Jeanne d'Arc. Kirken er naturligvis også kendt fra Victor Hugos ”Klokkeren fra Notre Dame”.

Louvre: Det mest besøgte museum i verden har en samling af kunst fra det 7. århundrede f.Kr. til det 19. århundrede. Museet er også hjemsted for Mona Lisa, ligesom bygningen i sig selv er yderst imponerende.

Montmartre: Den 130 meter høje bakke Montmartre har givet navn til det omkringliggende distrikt. Montmartre er især kendt for den smukke hvide Sacré Coeur kirke.

Arc de triomphe de l'Étoile og Champs-Élysées: Napoleons triumfbue knejser stolt på et af de travleste trafikknudepunkter i Paris. Avenue des Champs-Élysées er et sandt mekka for shopping, med mange designbutikker og modehuse.

Jardin du Luxembourg: Den smukke park på venstre bred af Seinen, er elsket af både turister og lokale. Centralt er Grand Bassin, omgivet af statuer af betydningsfulde franske kvinder.

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

Hvis du allerede kender Louvre som din egen bukselomme, og har været på toppen af Eiffeltårnet adskillige gange, har Paris stadig masser af spændende oplevelser

Paris for kendere: 10 tips

Marais: det trendy Marais-kvarter er Paris’ mekka for foodies, kunstelskere og design entusiaster.

Saint-Ouen: Det største loppemarked i verden tilbyder hele dagen underholdning. Du kan bl.a. finde smykker og antikviteter.

Saint-Germain-des-Prés: Tidligere hjemsted for bohemer, er nu blevet et yndet rejsemål for shopping og områdets mange kunstgallerier. Den søde tand kan hengive sig til adskillige berømte chocolateries og konditorier.

Le Meurice: Fantastisk fem-stjernet hotel med en vidunderlig bar. Her kan du nippe til lækre cocktails og nyde musikken i jazz baren.

Deyrolle: At besøge konservator Deyrolle er at opdage en bemærkelsesværdig verden. Med samlingen af udstoppede dyr, koraller og insekter er butikken et strejf af eventyr på rejsen. Woody Allen har bl.a. filmet scener til hans Midnight in Paris film her.

Ile Saint-Louis: en fredelig oase i det travle centrum af Paris. Perfekt sted for en spadseretur gennem de smalle gader med maleriske butikker og originalt parisisk byliv.

Galeries Lafayette: det mest kendte og prestigefyldte franske stormagasin har til huse i en fantastisk bygning med berømt og monumental kuppel. Ti etager og titusindvis af mærkevarer sikrer masser af shopping.

Hôtel Costes: Hotelbaren, der er både grandios og glamourøs ud over det sædvanlige, er kendt for en lang række musik udgivelser.

Musée d'Orsay: Dette museum har til huse i en tidligere banegårdsbygning fra 1900. Museet har hovedsageligt impressionistiske og post-impressionistiske værker.

Restaurant L'Arpège: Chefkokken Alain Passard bringer med tre Michelin-stjerne elskere af fine gastronomi i syvende himmel.

bon voyage, og husk at pakke en rejseforsikring.

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.