Bordeaux: Verdens bedste by at besøge i 2017 ifølge Lonely Planet

Går du med rejsetanker for 2017, og leder efter en spændende destination i Europa? Så har Lonely Planet gode forslag i sin ’Best of Travel 2017’ liste. Den berømte rejseguide rangerer således den franske by foran turist hot-spots som Los Angeles, Lissabon og Cape Town.

På sin hjemmeside fremhæver rejseguiden især den imponerende ombygning og renovering af ​​Garonne flodbredden over de sidste par år, hvilket har sat sit præg på byen. De fantastiske facader i den gamle bydel og de mange fredede bygninger (flere end nogen anden fransk by, med undtagelse af Paris), har fortjent fået "Port of the Moon" optaget på Unescos World Heritage List.

 

Rejse med højhastighedstog, fine restauranter og Cité du Vin

Lonely Planet minder os også om, at takket være et helt nyt højhastighedstog bliver rejsetiden mellem Bordeaux og Paris skåret ned til blot to timer i juli. Det gør det muligt at kombinere et besøg i Bordeaux med altid romantiske Paris.  En anden perle i byen er nye Cité du Vin, der blev indviet i maj sidste år, og bygger videre på regionens gastronomiske succes.

Det er endvidere værd at bemærke, at Bordeaux allerede blev valgt som bedste europæiske destination i 2015 af brugere af hjemmesiden European Best Destinations, og var nr. 2 på New York Times’ liste over 52 steder at besøge i begyndelsen af ​​2016.

Topplaceringerne i de anerkendte rejseguides bør tilskynde endnu flere udenlandske gæster til at besøge byen, der allerede tiltrækker mellem 5 og 6 millioner turister om året.

 

Seoul, Lissabon, Pistoia og Ohrid

Andre store byer i Lonely Planets Top 10 inkluderer Seoul (7.), Lissabon (8.) og Moskva ( 9.). Sammen med disse metropoler satser Lonely Planet også på at udbrede kendskabet til mindre indlysende byer som Mérida (Mexico, 4.), Ohrid (Makedonien, 5.) og Pistoia (Italien, 6.).

Uanset, hvor turen går til i 2017, ønsker vi rigtig god rejse!

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værd



Populære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.