Spændende madrejse: Oplev Italien gennem det lokale køkken

Går du op i mad og madlavning? Er du, som så mange andre, vild med italiensk mad? Så kan du næste gang, du skal på ferie overveje at tage på en kulinarisk rejse til Italien med madlavningskurser på programmet. Her får du nogle idéer til, hvordan du kan planlægge din ferie.

Sprøde pizzaer, vidunderlige pastaretter og cremet risotto

Italiensk madkultur byder på andet end pizza, pasta og risotto. Italien er et stort land sammenlignet med Danmark, og landets regioner har hver deres madtraditioner og specialiteter. Tag på en spændende madrejse og oplev Italien gennem det lokale køkken.

Gastronomi eller bare en skøn kulinarisk oplevelse

I Italien finder du masser af muligheder for at lære at lave italiensk mad herunder lokale egnsretter eller berømte specialiteter. Start med at søge efter kokkeskole, madskoler eller madkurser i Italien. Du kan gå efter højere gastronomi eller bare en skøn kulinarisk oplevelse.

Korte madkurser eller længerevarende ophold

Der er både halv- og heldagskurser eller længerevarende ophold med fokus på madlavning og måske også madvandringer. Du kan lære at lave maden fra bunden. Du kan lære de forskellige råvarer at kende og smage på vine, der passer til maden.
Flere vingårde tilbyder ophold med fx 3-dages kokkeskole, hvor du kan lære at lave traditionelle italienske retter. Det er også muligt at finde en gourmetrestaurant, der udbyder små madkurser flere gange om året.

Nogle madkurser inkluderer også besøg hos lokale producenter af fx oste og kødvarer.

Lær at lave frisk pasta

Du har måske tænkt på at lave din egne friske pasta eller tortellini, men aldrig kommet længere? På de fleste madkurser vil frisk pasta stå på programmet. Du vil helt sikkert få nogle gode råd og tricks med hjem, som du kan bruge hjemme i dit eget køkken.

Gåture i den skønne italienske natur

Rejsen behøver ikke at handle kun om mad. Du kan heller ikke spise døgnet rundt. Du kan derfor med fordel vælge at finde et madkursus i et spændende område af Italien. Det vil give dig mulighed for at planlægge gåture i den skønne italienske natur og se forskellige seværdigheder i området. Du kan dermed både lære områdets lokale køkken, landskab og kultur at kende.

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.