Velkommen til Smilenes Land: Thailand tager imod jer med åbne arme

Der er mange gode grunde til, at Thailand er den populæreste feriedestination i Sydøstasien. Det er et land fuldt af historiske mysterier, paradis strande og farverigt byliv som appellerer til alle typer af rejsende. Og hvis det ikke er nok – kommer mange alene på grund af maden!

   

En hovedstad fuld af kontraster

Selvom Bangkok er en topmoderne storby, så har den buddhistiske kultur og arkitektur en vigtig plads i den thailandske hovedstad. Derfor kan man finde ikke mindre end 400 templer i Bangkok og omegn. Nogle af de mest imponerende er Wat Pho, Chakri Maha Prasat og Wat Arun men det kan også anbefales at besøge de mindre templer. På længere ture til diverse attraktioner er det vigtigt at huske solbeskyttelse og godt med vand – til både børn og voksne.

Thaimad er i en klasse for sig selv, og de bedste steder at spise er ofte de små gadekøkkener. Det ville tage ugevis at spise sig igennem alle byen lækre nudelretter, supper, dumplings, kylligespyd, grillet fisk, kæmperejer eller kokoskager. I kan også købe jeres egne råvarer på et af de traditionelle flydende markeder omkring byen; her sælger de handlende deres varer fra både ved flodbredden.

Hvis det regner, kan man tilbringe dagen i et af byens mega-indkøbscentre der indeholder alt hvad hjertet kan begære af modetøj, elektronik, legetøj og restauranter. Central World har sågar en indedørs skøjtebane. Siam Paragon har et akvarie, en bowlingbane og en koncertsal m.m.

   

Et lille stykke af Himmerige

Med kilometervis af kystlinje og over 1400 øer er der rig mulighed for at nyde godt af de hvide sandstrande og det klare blå vand som Thailand er så kendt for. Fra brede og tæt besøgte strande med festende gæster til hemmelige laguner på idylliske tropeøer, der er plads til alle på Thailands strande. For familier kan især Koh Samui, Koh Chang og Andamankysten anbefales. Her findes rolige og sikre strande hvor store som små kan boltre sig. Lej en hyggelig hytte lige ned til stranden. Så kan I, efter en afslappende dag på stranden, nyde solnedgangen fra jeres helt egen terasse.

Der er mange muligheder for at komme tæt på elefanter i Thailand, men hvis I vil dyrenes bedste, så undgå elefantrideture og byernes dresserede elefanter. Elephant Nature Park (Chang Mai) eller Wildlife Friends Foundation (Hua Hin) er steder som redder og tager sig af elefanterne i passende omgivelser. Her lærer I om dyrerne samtidig med at I får lov til at fodre og bade dem, uden at de lider nogen overlast.

Klimaet i Thailand varierer, men de bedste måneder at rejse, med mindst regn, er imellem november og april. Husk de anbefalede vaccinationer inden I rejser. Du bliver ikke færdig med Thailand på en enkelt ferie, så vælg de oplevelser I helst vil nå, og nyd dem. Så har I også noget at glæde jer til når I kommer næste gang.

Rigtig god og rejse!

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

  

      < Australien  

   

Madeira >

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.