Planlægger du en byferie til efteråret? Her er de smukkeste europæiske byer!

Sommeren er helt ovre, ifølge vejrudsigterne bliver det koldere i Danmark, og træerne skifter farve: Efteråret er her vog vinteren kommer – og det er ligeså smukt i andre europæiske byer som det er  i Danmark. Overvejer du hvilke byer du kan besøge i? Tag et kig på de 3 bedste byer i Europa til en byferie i sen-efteråret!

   

Reykjavik - Island

Den smukke natur gør island til en unik destination, men nordlyset om efteråret gør landet endnu smukkere. Næsten overalt på Island ses det unikke lys bedst i de mørke måneder (november til februar). Det er meget vigtigt at vælge en klar aften, når I skal ud at se det lysegrønne lys. Gå ud i mørket mellem kl. 22.00 og 03.00. Desuden er det særlige landskab og dalene gode motiver at fotografere. Tag f.eks. Thingvellir-parken som er på UNESCOs verdensarvliste.

  

Bled - Slovenien 

Bled tager sig også godt ud om efteråret. På grund af det bjergrige landskab er byen allerede et malerisk syn, men den specielle ø midt på søen fuldender billedet. Fra slottet Blejski på øen har du den smukkeste udsigt. Bled er en god base for at besøge Bohinj søen. Så du kan tage på smukke vandreture på din ferie, cykle gennem den smukke natur eller leje en båd. Skal din ferie være endnu mere aktiv? Så gå ikke glip af Pustolovski Adventure Park!

    

Stockholm - Sverige

Stockholm er den tredje i rækken af spændende og smukke byer du kan se på en byferie i efteråret. Fordi Stockholm består af 14 stemningsfulde øer, er der mange smukke steder at besøge. Stockholm har mange museer hvor især museet for fotografi og de underjordiske kunstgallerier i metrostationerne udmærker sig. Et andet sted du ikke må gå glip af er Gamla Stan, den gamle by. Med en kombination af farverige svenske huse og solskin har denne bydel en fortryllende atmosfære. Derudover har du en storslået udsigt fra Fjällgatan på øen Södermalm hvor du desuden kan finde masser af hippe hotspots!

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

  

        < Sydengland

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.