En subtropisk øgruppe med evigt forår: Der er altid en grund til at tage til Madeira

Kun 4,5 timer fra Københavns lufthavn ligger denne lille perle i Atlanterhavet ud for Vestafrikas kyst. Er du eventyrer, fugleinteresseret eller fodboldfan, så er Madeira med sit rige dyreliv, milde vejr, storslåede natur og venlige befolkning en perfekt feriedestination.

   

Farverige Funchal er fuld af oplevelser

Efter at I er landet i Christiano Ronaldo Lufthavn – opkaldt efter øens berømte bysbarn – ligger Madeira for jeres fødder. I forhold til Danmark er Madeira en kun time bagud, så jetlag vil ikke være et problem. Med en gæstfri befolkning og det subtropiske klima er denne lille del af Portugal et trygt og behageligt sted at besøge for hele familien.

Hovedstaden Funchal er en hyggelig og interessant by på hovedøen Madeiras sydkyst, og den byder på masser af oplevelser. Havet spiller selvfølgelig en vigtig rolle i øens liv, og derfor er havnen også en central del af byen. Her lægger mange lystbåde til, og sightseeingture på vandet starter også her. São Tiago Fortet, som siden 1600-tallet fungerede som beskyttelse mod pirater, er nu forvandlet til et museum for moderne kunst med en stor samling af portugesisk kunst. En anden historisk bygning er katedralen Sé Catedral de Nossa Senhora da Assunção som har overlevet helt siden kolonialiseringen af Madeira i det 15. århundrede. Mont Palace Tropical Garden indbyder til fredfyldte og hyggelige gåture blandt de mere end 1000 plantearter. Kan I lide fest? Så kan I være heldige at opleve en af øens mange karnevaller, og nytåret fejres på Madeira til den store guldmedalje – med et af verdens største festfyrværkerier!

   

Madeira har et enestående naturliv – både over og under vandet

Madeira kaldes også for Atlanterhavets flydende have pga. af sit rige planteliv. Laurisilva skoven er af UNESCO erklæret for verdensnaturarv og dækker 20% af øen. Alle der holder af naturoplevelser og kan lide en god vandretur bør unde sig selv et besøg blandt de 100 år gamle træer, brusende vandfald og det varierede dyreliv. Da Madeira er en vulkansk ø, udfordrer den også klatrekyndige og vandrere. Bjergene, deriblandt det højeste Pico Ruivo, er udstyret med vandrestier og udsigtspunkter som skaber minder for livet.

Med respekt for dyrene tilbyder Lobosonda sejlture ud for kysten hvor I har en unik mulighed for at komme helt tæt på nogle af de mange forskellige hvaler som lever her. Hvis I vil endnu tættere på, kan I også komme ud at snorkle med delfinerne. For en lidt længere tur kan I vælge at udforske de ”øde” øer Desertas Islands som er hjemsted for munkesælen, samt 15 fuglearter. Øerne er fredet naturreservat og må kun besøges med autoriserede udbydere.

Rigtig god rejse!

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

  

      < Thailand 

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.