Oplev de smukkeste ruter
til bilferien
i Europa

Er det at køre bil på ferien den ultimative frihed for dig? Så er de europæiske ruter nævnt nedenfor - fra spændende bjergpas til store kystveje – bestemt en tur værd. Forbered dine mixtapes, tag sikkerhedsselen på og kør mod horisonten.

   

Amalfikysten i Italien

For dem, der foretrækker lidt sol og varme under turen, er Amalfikysten i Italien den perfekte destination. Kystlinjen fra Napoli til Salerno er på UNESCOs verdensarvliste, og kaldes med rette en af de smukkeste i verden. Natur, kultur og en bred vifte af hoteller og restauranter m.m. gør køreturen til en fornøjelse. Vær dog særlig opmærksom på de mange italienere på scootere.

  

Frankrig: Uendelige valgmuligheder

Frankrig har noget for enhver smag: bjerge, kyst og kultur. Og hvis du tager afsted udenfor sæsonen, står oplevelserne klar uden ventetider og køer. Du kan finde adskillige smukke bilruter som for eksempel fra Pyrenæerne til kysten, alperne, i Provence eller Loire-dalen. Vin-kendere kan ikke ignorere Alsaces vinrute, ligesom den berømte Route Nationale 7 fra Paris til Italien er et alternativ til en længere tur. Tip til et anderledes eventyr (for de punktlige): Passage du Gois, der forbinder øen Noirmoutier til fastlandet og er helt oversvømmet to gange om dagen.

  

Spanien: Bjergkørsel for begyndere

I Spanien finder du Sierra Nevada: brede veje, der tager dig op til 2.500 meter højde. Ideel til dem der endnu ikke har meget erfaring med bjergruter. Desuden den smukke kløft, Tajo de Ronda, der med tre broer helt sikkert er en tur værd. Heriblandt Puente Nuevo, der af mange vurderes den mest indtryksdannende bro i landet.
Oplev Island

  

Island: Gejsere, vulkaner, sletter og langstrakte landeveje

Island er i sandhed et forunderligt land, og samtidig landet med et af de mindst udviklede vejnet i Europa. Bilen er dog stadig det ideelle transportmiddel her. Det er lettest at leje en bil når du ankommer til Keflavik, og derfra planlægge ruten ud i det naturskønne landskab. Hvis du skal leje bil, skal du huske at tjekke hvilken forsikring, der er inkluderet - og hvad din evt. selvrisiko er. Allianz Global Assistance tilbyder selvrisikoforsikring ved billeje som et supplement til din lejekontrakt.

  

Rigtig god tur!

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.