3 skjulte perler i Italien

Har du lyst til en tur til den italienske sol, men ikke masserne af turister og den typiske selfie ved det skæve tårn i Pisa, Trevi-fontænen eller Colosseum? Det kan være svært at orientere sig i de mange artikler og på internettet. Derfor har vi i denne artikel samlet tre skjulte perler at rejse til i skønne Italien!

   

1. Bo som lokalbefolkningen i Lucca

Vil du opleve Italien som en lokal? Så er Lucca et godt sted at starte. Selv om denne by i det nordlige Italien ikke er stor, er der stadig meget at opdage. Det er en af de rigeste byer i Italien, så den tidligere romerske bosættelse har været godt stillet til at vedligeholde historien. Du kan gå og cykle på byens mure, der er hundredvis af kirker, og du har et rigtigt romersk amfiteater at beundre. Derudover er det meste af byen bilfri, så du kan slentre gennem de maleriske gader i fred og ro og smage ’La Dolce Vita’.

   

2. Vidunderlige San Gimignano

Ikke langt fra Lucca finder du San Gimignano. Også en malerisk by med et velbevaret og bilfrit centrum. San Gimignano er en af de smukkeste byer i Toscana, og ikke overraskende på UNESCOs verdensarvliste.

  

3. Tilbage til middelalderen i Arezzo

Du har måske hørt om denne by, fordi filmen "La vita è bella" blev optaget der. Har du set filmen, er det nemt at forestille sig, at Arezzo er et besøg værd. Hvis du vil opleve byen som den var i middelalderen, er det bedst at besøge Arezzo den sidste søndag i juni eller den første søndag i september. Da bliver den smukke Piazza Grande omdannet til en slagmark mellem riddere, dog heldigvis med et fredeligere resultat end i middelalderen.

   

Rigtig god rejse!

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

  

      < Road trip i elbil

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.