Sydengland, et must for enhver anglofil

Det sydlige England er ikke langt væk men det føles som en helt anden verden. Fra en tur i de bakkede Cotswolds til et besøg i de historiske byer Bath og Bristol: Det sydlige England har noget for både naturelskere og kultursøgende. Du skal være forberedt på det britiske vejr, men det ved du som anglofil allerede. Klar til turen? Det er vi!

   

En region fuld af historier

Alle der interesserer sig for litteratur kan fortabe sig i det sydlige England. I denne region ligger historierne bare og venter på at blive opdaget. Start for eksempel i Canterbury, kendt for Geoffrey Chaucers “Canterbury Tales” og den smukke katedral (ikke den eneste katedral i dette område, men mere om det senere). Så fortsætter du mod den 'engelske riviera' (der er de tre byer Torquay, Paington og Brixham i Devon County) hvor du kan gå på Agatha Christies vej. Afslut turen i Bath hvor mindet om Jane Austen stadig er i levende live.

Tip: besøg forfatterboligen Bateman's i East Sussex hvor Rudyard Kipling, forfatteren af “Junglebogen”, boede indtil 1930'erne. Indboet i denne imponerende landejendom er efter sigende forblevet uændret siden da.

  

Vandring i det sydlige England 

Er du mere et naturmenneske? Så er det sydlige England også det rigtige sted for dig. Fra den gamle bydel i Exeter kan du besøge Dartmoor National Park: 950km2 robust og skøn natur med vandre- og cykelruter der fører dig gennem de smukkeste områder. Med lidt held vil du endda møde vilde ponyer på din vej.

Cotswolds er også populær blandt vandrere, og med rette. Det kuperede, grønne landskab er værd at udforske, og i de mange middelalderlige landsbyer bør man ikke gå glip af et besøg på det lokale farmer’s market. Køb cheddar eller gedost og nyd en picnic i bakkerne, gå på pub og få lokalt brygget ale, eller bestil en Afternoon Tea med scones og syltetøj i et af de smukke paladser. Hvem sagde at du nødvendigvis skal rejse helt til Italien for at nyde det gode liv?

    

Smag på historien i det Sydengland

Byerne Bath og Exeter stammer tilbage fra romertiden:  Her vil kan du helt sikkert opleve en betydelig del af denne (kulturelle) historie. Baths gamle romerske bade er blandt de smukkeste i Europa. Derudover er det sydlige England kendt for sine mange katedraler, og dem der findes i Winchester og Ely er bestemt en omvej værd. Glem ikke at besøge de berømte universitetsbyer Oxford og Cambridge; Det er dejligt at slentre rundt på universitetsbiblioteket mellem de studerende.

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.