Italien på ski: 'La dolce vita' om vinteren

Italien er et feriehit i enhver sæson. Landet kendt for passion, pasta og cappuccino har alle ingredienserne til en uforglemmelig vinterferie. Varierede skisportssteder og luksuriøse resorts har snesikkerhed, gastronomi og masser af charme. Leder du efter et skisportssted i Italien, hvor du kan opleve vinteren med stil? Tjek vores forslag nedenfor!

  

Italiens skisportssteder:

De italienske skisportssteder er for livsnydere, familier og erfarne skiløbere. De fleste skisportssteder i Italien ligger i Dolomitterne: et unikt område, der fortjent figurerer på UNESCOs verdensarvsliste. Det nordlige Italien er endnu ikke overrendt af masseturisme, så der er sjældent køer ved pisterne i modsætning til de mere kendte skidestinationer i nabolandene. Ligesom de fleste skisportssteder i Italien er udstyret med moderne snekanoner, der sørger for skisikkerhed, selvom vejret svigter. Desuden er du garanteret mange solskinstimer, og er du til fest efter Skiløb, er det fantastiske italienske køkken et godt udgangspunkt for Après Ski.

 

Top 5 italienske skiområder for begyndere og eksperter:

1. Kronplatz

Kronplatz forsoner italiensk flair med tyrolsk charme. Du kan finde mere end 100 kilometer godt præparerede pister - fra blide bakker for begyndere til udfordrende pister for vovehalse. Der er utallige muligheder for skiløb off-piste, og også snowboardere kommer til deres ret her.

2. Arabba

Arabba er en idylisk landsby og et afslappende feriested. Med direkte forbindelse til den kendte Sella Ronda skirute, er der masser af udfordrende skiløb for også erfarne skiløbere. Udsigten over klipperne er betagende, og om aftenen kan du nyde landsbyens kulinariske lækkerier.

3. Livigno

Livigno er et snedækket område med et solrigt klima. Det højtliggende skisportssted i Italien er charmerende og børnevenligt, men er samtidig et hot spot for snowboardere og freeridere. Desuden har Livigno en særlig skattefri status, og er en anerkendt destination for shoppere.

4. Solda

Solda eller Sulden ligger for foden af det højeste bjerg i Sydtyrol i en side dal til det berømte Stelvio bjergpas. Det er et varieret skiområde med moderne infrastruktur. Skiløbere af alle niveauer kan finde noget til deres smag. Solda er lille og indbydende med en lang række fremragende gastronomiske tilbud.

5. Seiser Alm

Seiser Alm kombinerer tradition og modernitet. Dette feriested i Italien er perfekt for familier og begyndere, da der er mange blå pister. Der er endvidere imponerende udsigt over Dolomitterne, og i nærheden af landsbyen er der mulighed for uendeligt mange vandreture i den smukke natur.

Når du tager afsted på din skiferie, er det vigtigt at du er godt forberedt. Du kan se tips til skiferie og vintersport her, og få et godt tilbud på en rejseforsikring med skidækning her.

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

selvrisiko-forsikring

Tryg billeje

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.