5 vinter-destinationer til dig der higer efter sol og varme

Elsker du sommer? Får du kuldegysninger, når du tænker på februar måned? Længes du hvert år efter solen om vinteren? Så er de mørke vintermåneder sandsynligvis ikke din favorittid af året. Heldigvis er der en god løsning på det problem: Pak dine kufferter, det er tid til vintersol sydpå. Her får du 5 forslag til, hvor du kan tage hen.

Varmere himmelstrøg i Sydeuropa
Du behøver ikke at rejse så langt væk for at få dejlig varme solstråler om vinteren. I Sydeuropa er temperaturerne om vinteren generelt meget højere end i Danmark. En uge til fx Spanien, Grækenland eller Sicilien vil hjælpe dig med at få varmen, og humøret vil stige.

1. Spanien er et vidunderligt sted at tage hen om vinteren. Der er noget for enhver smag. Der er mange smukke byer med masser af kultur og seværdigheder, uspoleret natur til lange ture og hvide strande, hvor du kan tage en dyb indånding og fylde lungerne med havets duft. De Kanariske Øer har også et behageligt varmt klima om vinteren. De ligger nordvest for Afrikas kyst. Om vinteren er der typisk omkring 24 grader om dagen.

2. Grækenland og de græske øer er også populære rejsedestinationer i vinterhalvåret. Om sommeren kan det nemt blive alt for varmt. I det tidlige efterår bliver temperaturen mere behagelig. Rejser du i foråret, vil du kunne glæde dig over den smukke natur og alt det grønne, som endnu ikke er blevet svedet af den varme sol. Tjek vejrudsigten inden afrejse, det kan godt blive lidt køligt om aftenen.

3. Sicilien er en autonom region i Italien og Middelhavets største ø. Den er en mindre overfyldt europæisk destination – lidt uretfærdigt faktisk. Den italienske ø har et tørt klima, en fascinerende historie og charmerende byer. Frem til november måned er temperaturen omkring 20 grader. Herefter bliver det koldere og mere overskyet. Der kommer også en del regn. I det tidlige forår begynder varmen og solen af komme tilbage.

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

Sommersol om vinteren
Er Sydeuropa ikke varmt nok, kan du kigge efter mere eksotiske destinationer som fx Tyrkiet eller topmoderne Dubai. Her er det noget varmere.

4. Tyrkiet er et transkontinentalt eurasisk land, og det grænser op til otte lande. Tyrkiets kultur er en blanding af østlige og vestlige traditioner. Hvis du søger et solsikkert klima, er Tyrkiet et glimrende valg. Det er kun i december, januar og februar, at du måske vil synes, at temperaturene ikke er høje nok, men i forhold til Danmark er det meget varmere.

5. Dubai er et af de syv emirater, der udgør de Forenede Arabiske Emirater. I Dubai finder du verdens højeste tårn Burj Khalifa. At rejse til Dubai i vinterhalvåret er et ideelt tidspunkt. Nogle vil kalde Dubai den perfekte vinterdestination. Temperaturerne er meget mere behagelige. Om sommeren kan det nemt blive over 45 grader. Nyd sol, hav, sand og endeløs underholdning.

God tur, og nyd varmen!

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.