BACKPACKER-FORSIKRING

         

  Backpacker ungdomsrejse­forsikring

Er du under 35 og skal udforske verden? Så er en backpacker ungdomsrejseforsikring den helt rigtige forsikring til dig. Uanset om du skal på jordomrejse, udforske eksotiske Asien, backpacke på tværs af Australien eller road-trippe i USA, er vores ungdomsrejseforsikring skræddersyet til dig, der skal have én på opleveren.

I modsætning til de fleste rejseforsikringer, der hurtigt bliver dyre på længere rejser, eller årsrejseforsikringer der kun dækker rejser i op til 45 dages varighed, er vores ungdomsrejseforsikring udformet med længerevarende rejser i tankerne. En backpacker ungdomsrejseforsikring kan bookes i helt op til 18 måneder, så der skulle være tid til at få tilfredsstillet selv den største eventyrlyst.

Når du er langt hjemmefra, er det godt at være fuldt dækket ind, skulle du blive syg, komme ud for en ulykke eller andre hændelser. Med over 60 års erfaring indenfor ungdomsrejseforsikring og assistance, er Allianz Global Assistance din partner på rejsen. Lige meget om det drejer sig om sygdom*, ulykke, forsinket bagage, aflyst fly, tyveri eller advokatbistand, sidder vores dansktalende alarmcentral klar til at hjælpe 24/7, uanset hvor du befinder dig i verden. God rejse!

*Hvis du har en kronisk sygdom eller eksisterende lidelse, eller for nyligt har været i behandling, kan det have indflydelse på din forsikringsdækning. Du kan læse mere om dette i policens vilkår.

Dækningsoversigt

Backpacker rejseforsikring
Selvrisiko

700

Akutmedicinske udgifter

Ubegrænset

Behandling

Ubegrænset

Hjemtransport

Ubegrænset

Ekstra rejse og indkvartering

Ubegrænset

Tilkald og sygeledsagelse

1 person

Akut tandlægebehandling

3.000

Begravelsesudgifter

10.000

Eftersøgning og redning

100.000

Hjemkald

30.000

Personansvar

2.500.000

Juridiske udgifter

75.000

Forsinket bagage

1.500

Mistet afgang

5.000

Forsinket afgang

2.250

Aflysning af rejse

25.000

Personlige ejendele

10.000

Tab af pas

1.350

Personlige penge

2.000

Personulykke

150.000

Død

150.000

Permanent tab af syn/ekstremitet

150.000

Permanent total invalidering

150.000


5 fordele ved en backpacker ungdomsrejseforsikring:

Rejs i op til 18 måneder

Dækning på længere rejser

Som backpacker rejser du som regel under lidt andre vilkår, end hvad de fleste oplever på fx charterrejser. Det er dét, der gør det spændende at tage ud i verden med bare en rygsæk på ryggen. Det er også derfor, at det er vigtigt at være dækket, hvis du bliver syg, mister din baggage m.m.

Backpacker ungdomsrejseforsikringen kan tegnes for længere rejser af op til 18 måneders varighed.

Det gør det muligt at udforske selv de fjerneste afkroge.

Europa eller hele verden

Rejs trygt Europa eller jorden rundt

En backpacker ungdomsrejseforsikring fra Allianz Global Assistance er ideel, når du skal på opdagelse i det store udland. Hvad enten du rejser i Europa eller hele verden, som backpacker, studietur, på jordomrejse, arbejdsferie down under eller på InterRail, kan du være helt rolig.

Når du tegner forsikringen, kan du vælge, om den kun skal dække Europa, eller om den skal være verdensomspændende.

Du kan se en oversigt over de forskellige dækningsområder her.

Assistance 24/7

Alarmcentralen er kun et telefonopkald væk

Du har adgang til vores assistance 24 timer i døgnet 7 dage om ugen. Med vores omfattende globale netværk yder vi støtte, uanset hvilke kontinenter du vælger at udforske. Tag trygt af sted på dine backpacker-rejser med en ungdomsrejseforsikring. Med Allianz Global Assistance er du sikret i alle tidszoner.

Egne alarmcentraler med lokalt kendskab

Dansktalende alarmcentral med lokalt kendskab

Vælger du at tegne en backpacker ungdomsrejseforsikring fra Allianz Global Assistance, er du sikker på at få den bedste hjælp, du kan få. Vi har egne alarmcentraler i hele verden, som har et stort lokalt kendskab. Du vil få hjælp på dansk. Vi samarbejder med de dygtigste læger og hospitaler i hele verden, så du er altid i de bedste hænder.

Bedre dækning

Få en god dækning uanset hvor du rejser

Tidligere kunne du bruge det gule sundhedskort, når du var på rejse, det kan du ikke mere. I dag skal du have det blå EU-sygesikringskort med, når du rejser i Europa. Med det blå kort er du dækket på lige fod med borgerne i det pågældende land, du besøger.

Skal du rejse rundt i Europa, er det derfor en god idé at tjekke, hvilken hjælp du kan forvente at få i de lande, du skal besøge. Der kan være store forskelle mellem de enkelte landes tilbud. Brugerbetaling er generelt mere udbredt end i Danmark. Med en ungdomsrejseforsikring får du en god dækning, uanset hvor du vælger at tage hen.

Læs mere om vores andre typer rejseforsikring.

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.