AFBESTILLINGS-FORSIKRING

         

Hvad får du med en afbestillingsforsikring?

Udvalgte fordele hvis du må aflyse inden afrejse:

    • Dækning for de samlede rejseomkostninger (til 70.000 kr.)
    • Dækning ved akut sygdom eller tilskadekomst
    • Dækning ved graviditet, skilsmisse, ledighed m.m.
    • Ingen selvrisiko og skarp pris
    • Fair skadebehandling

Anmeld skade:

+45 70 22 04 70

Falck Global Assistance

Spørgsmål:

info@allianz-assistance.dk

Kundeservice

Det at måtte aflyse en ferie eller rejse er slemt nok, men samtidig at skulle bekymre sig om de økonomiske konsekvenser, gør en svær situation værre. Det er nemlig surt at skulle aflyse en ferie eller rejse, som du har glædet dig til, men det er endnu værre, hvis du ikke kan få dine penge tilbage, fordi du ikke har tegnet en afbestillingsforsikring. Du kan sikre dig mod unødvendige økonomiske bekymringer ved at tegne en afbestillingsforsikring.

Med Allianz Global Assistance får du en billig og omfattende afbestillingsforsikring. For kun 5% af rejsens samlede pris kan du være helt tryg!

Afbestillingsforsikringen kan tegnes individuelt eller for en gruppe. Rejser du sammen med flere i en gruppe, kan du vælge en gruppedækning for op til 8 personer. I nogle tilfælde kan det være umuligt at gennemføre en rejse, hvis en eller flere deltagere ikke kan deltage, og så er det ideelt at have en gruppe-afbestillingsforsikring.

3 typiske spørgsmål til en afbestillingsforsikring:

Hvad dækker den?

Hvad dækker en afbestillingsforsikring?

En afbestillingsforsikring dækker dig ved akut sygdom, tilskadekomst, dødsfald, uheld, ved afskedigelse fra dit job samt en række andre nødsituationer, som gør, at du bliver nødt til at aflyse din rejse. Det kunne også være, hvis fx dit hus bliver oversvømmet, der sker stormskader, brand eller indbrud.

En afbestillingsforsikring dækker også, hvis du, et familiemedlem, en rejsefælle eller en nær forretningspartner bliver alvorligt syg, eller hvis du bliver indkaldt som vidne i en retssag. Du kan læse yderligere om dækningen i vores rejseforsikringspolice.

Hvornår skal den købes?

Hvornår skal afbestillingsforsikringen købes?

Du skal købe din afbestillingsforsikring inden for 48 timer efter, at du har betalt din rejse, og mere end 14 dage før din afrejsedato, for at forsikringen er gældende. Hvis du ikke opfylder dette, vil forsikringen ikke være gyldig. Det er desværre ikke muligt at købe denne type forsikring, hvis du bestiller din rejse senere end 14 dage før afrejse.

Hvor meget koster den?

Hvor meget koster en afbestillingsforsikring?

Ved at angive præcis hvor meget den samlede rejse har kostet, betaler du kun for den dækning, du har brug for. Afbestillingsforsikringen koster kun 5% af den samlede pris.

Hvis du anmelder en aflysning, udbetaler vi op til 70.000 kr. pr. person, som er nok til at dække de fleste ferier. Omkostninger der er dækket inkluderer transportomkostninger, udgifter til ubenyttet indkvartering, og andre rejseudgifter.

Vores afbestillingsforsikring er enkel og effektiv.

Leder du efter en rejseforsikring, kan du finde mere information på vores øvrige produkt sider her.

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.