24/7 Nødhjælp:
Vælg sprog

Vi håber du har masser af gode minder og oplevelser fra dine rejser. 

Allianz Global Assistance tilbyder ikke længere forsikringer direkte i Danmark, hvorfor vi desværre ikke kan tilbyde forsikringer gennem denne hjemmeside. Vi tilbyder dog fortsat vores populære rejseforsikringer gennem forskellige rejseudbydere på det danske marked.

Eksisterende policer

Policer der er købt og betalt, vil gælde som normalt indtil deres udløb. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til en eksisterende police, kan du kontakte os på info@allianz-assistance.dk indenfor normal kontortid eller på vores døgnåbne alarmcentral i nødstilfælde +45 70 25 04 05 som hidtil.

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Assistance førende i verden inden for forsikring og assistance.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.