Rejseforsikring

"Med døgnbemandet dansk alarmcentral og globalt netværk, yder Allianz fuld støtte og tryghed over hele verden"

Sådan bestiller du din rejseforsikring:

Nedenfor kan du vælge rejseforsikringstype, samt hvilke datoer du skal rejse. Hvis du ønsker en årsrejseforsikring, skal du vælge den dato, du ønsker forsikringen skal gælde fra. Når du klikker på 'Se dækning og beregn pris' kan du på den følgende side indtaste destination samt antal rejsende, hvorefter du vil se pris og dækning for den valgte rejseforsikring. Du kan også klikke på de enkelte forsikringsbeskrivelser her på siden og få yderligere information om fordele og dækning.

En rejseforsikring fra Allianz Global Assistance skaber tryghed på rejsen, og sikrer dig, når noget ikke går helt som planlagt.

På rejser får vi mange spændende, uventede og anderledes oplevelser. Men på rejser kan der desværre også ske uforudsigelige hændelser, vi helst ville undvære.

Med en god rejseforsikring kan du slappe af, og sikkert nyde alle de indtryk der venter på din destination. Allianz Global Assistance er med til at sikre, at de mange oplevelser på ferien bliver til glade ferieminder.

Førende inden for rejseforsikring

Allianz Global Assistance er et af verdens førende forsikringsselskaber inden for rejseforsikring og -assistance. Vi passer på dig og dine medforsikrede 24/7 over hele verden.

Vi fokuserer på at levere den bedste hjælp til dig, uanset om du er blevet syg, har mistet din bagage eller dit fly er blevet forsinket. Hvordan kan vi hjælpe? er vores slogan og grundlæggende løfte om service til dig.

Vores døgnbemandede dansktalende alarmcentral og store globale netværk sidder altid klar til at yde assistance, når du har brug for det mest. En Allianz Global Assistance rejseforsikring giver dig den tryghed og hjælp, du har brug for til at klare det uventede.

Uanset hvilken af vores rejseforsikringer du vælger, og om du tegner dækning i Europa eller hele verden, kan du trygt rejse ud med Allianz Global Assistance. God rejse!

Looking for our site in English? Click here: Travel Insurance

Hos os får du:

      • den støtte du har brug for til at håndtere det uventede, både før, under og efter din rejse
      • dansktalende assistance 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
      • Fair skadebehandling

    

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.